Gitaarschool Den Haag: Een Erkend Leerbedrijf in Marketing, Communicatie en Evenementen

Bij Gitaarschool Den Haag zijn we trots op onze rol als erkend leerbedrijf. Al jarenlang bieden wij een inspirerende omgeving voor stagiaires op het gebied van marketing, communicatie en evenementen. Onze passie voor muziek en onderwijs staat centraal, en we delen deze graag met de nieuwe generatie professionals.

Waarom kiezen voor een stage bij Gitaarschool Den Haag?

  1. Ervaring en Expertise: Als een vooraanstaande muziekschool in de regio Haaglanden, hebben we uitgebreide ervaring in het begeleiden van stagiaires. Onze bekwame docenten en professionals uit het werkveld staan klaar om hun kennis en expertise met jou te delen.
  2. Diverse Mogelijkheden: Of je nu interesse hebt in marketingstrategieën, communicatieplannen of het organiseren van evenementen, bij ons krijg je de kans om alle aspecten te verkennen. We bieden stagemogelijkheden voor zowel MBO- als HBO-studenten.
  3. Succesvolle Stagiairs: Talloze stagiairs hebben bij ons hun stage met succes afgerond. Ze hebben niet alleen waardevolle praktijkervaring opgedaan, maar hebben ook bijgedragen aan onze bruisende muziekgemeenschap.

Wat kun je verwachten tijdens je stage bij Gitaarschool Den Haag?

  • Praktijkgericht Leren: Bij ons pas je je verworven kennis direct toe in de praktijk. Of je nu bijdraagt aan onze merkcampagne, content ontwikkelt voor social media, of evenementen organiseert, je krijgt volop de gelegenheid om je vaardigheden te ontwikkelen.
  • Begeleiding: Onze ervaren collega’s begeleiden je gedurende je stageperiode. Ze staan klaar om je te ondersteunen en te inspireren.
  • Toekomstperspectief: Na een succesvolle stage kom je in aanmerking voor een functie als junior medewerker (begeleider A/B/C) of vakantiekracht. Zelfs als je nog moet afstuderen aan het HBO, zijn er mogelijkheden voor jou bij ons.

Interesse?

Ben je klaar om de muziekwereld te verkennen en jezelf te ontwikkelen op het gebied van marketing, communicatie of evenementen? Neem dan contact met ons op via info@gitaarschool-denhaag.nl en informeer naar de mogelijkheden. Laten we samen een inspirerende leerervaring creëren!