Gitaarles

Ontdek de kunst van het gitaarspelen bij Muziekschool Den Haag: Gitaarles met Passie en Plezier.

Bij Muziekschool Den Haag staat het plezier in muziek maken centraal. We geloven dat de vreugde van het spelen de sleutel is tot snelle vooruitgang. Onze gitaarlessen zijn niet alleen gericht op het leren van akkoorden en melodieën, maar ook op het ontwikkelen van een muzikaal gehoor en het beheersen van diverse speeltechnieken. En het mooiste is, je kiest zelf de muziek die je wilt spelen!

Wat biedt Muziekschool Den Haag jou?

  1. Individuele Aandacht: Onze één-op-één lessen bieden persoonlijke begeleiding, afgestemd op jouw muzikale voorkeuren en doelstellingen.
  2. Akkoorden en Gehoor: We stimuleren het spelen op gehoor naast het leren van akkoorden, om zo je muzikaliteit te vergroten en je eigen stijl te vormen.
  3. Creativiteit en Techniek: Je creativiteit krijgt de ruimte terwijl je diverse technieken leert voor zowel elektrische als akoestische gitaren, met aandacht voor effectgebruik en versterkers.
  4. Ritmes en Samenspel: Ontdek de wereld van ritmes, elektrische gitaren, effectpedalen en versterkers terwijl je samen met anderen speelt.

Onze docenten zijn ervaren muzikanten die hun passie voor muziek en techniek met jou willen delen. Ze inspireren je om te experimenteren met verschillende stijlen en geluidseffecten. Bij ons leer je dat fouten maken onderdeel is van het leerproces en ontdek je nieuwe muzikale werelden.

Begin jouw muzikale reis: Schrijf je in voor gitaarles bij Muziekschool Den Haag en laat je inspireren!

Inschrijven: Gitaarschool Den Haag Inschrijving